مناطق نمونهی گردشگری، زیرمجموعهی قطبهای گردشگری و یکی از مهمترین مباحث مهم مطرح شده در صنعت گردشگری هستند. توسعهی مناطق نمونهی گردشگری، توسعهی قطبهای گردشگری را بهدنبال دارد و سبب رونق گردشگری یک قطب گردشگری میشوند. پژوهش پیش رو، ازدسته پژوهشهای کاربردی ـ توسعهای است که با هدف رتبهبندی قطبهای گردشگری استان کرمانشاه انجام پذیرفته است. روش پژوهش توصیفی ـ تحلیلی و پیمایشی و ابزار پژوهش، پرسشنامه است که با استفاده از روش دلفی، 10 شاخص برای مناطق نمونه ارزیابی و سپس با پیمایش دادههای حاصل از پرسشنامه در روش تاپسیس، قطبهای گردشگری اولویتبندی شدهاند. بر این اساس، مناطق نمونهی گردشگری تحت پوشش قطب کرمانشاه با میزان 9448/ 0= نسبت به دیگر مناطق در سطح بسیار خوب، مناطق نمونهی قطب اورامانات با امتیاز 42981/0 در رتبهی دوم و در سطح متوسط و سایر مناطق در سطوح بعدی ارزیابی شدهاند. نتایج پژوهش از یک سو سهم مهمی در تصمیمگیریهای مدیریتی دارد و از سوی دیگر، به سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری و به گردشگران در انتخاب مقاصد گردشگری کمک خواهد کرد.
نوری, غلامرضا, فتوحی, صمد, & تقی زاده, زهرا. (1391). اولویتبندی قطبهای گردشگری استان کرمانشاه براساس پتانسیل مناطق نمونهی گردشگری با استفاده از روش تصمیمگیری چند معیارهی تاپسیس. جغرافیا و پایداری محیط, 2(3), 75-94.
MLA
غلامرضا نوری; صمد فتوحی; زهرا تقی زاده. "اولویتبندی قطبهای گردشگری استان کرمانشاه براساس پتانسیل مناطق نمونهی گردشگری با استفاده از روش تصمیمگیری چند معیارهی تاپسیس". جغرافیا و پایداری محیط, 2, 3, 1391, 75-94.
HARVARD
نوری, غلامرضا, فتوحی, صمد, تقی زاده, زهرا. (1391). 'اولویتبندی قطبهای گردشگری استان کرمانشاه براساس پتانسیل مناطق نمونهی گردشگری با استفاده از روش تصمیمگیری چند معیارهی تاپسیس', جغرافیا و پایداری محیط, 2(3), pp. 75-94.
VANCOUVER
نوری, غلامرضا, فتوحی, صمد, تقی زاده, زهرا. اولویتبندی قطبهای گردشگری استان کرمانشاه براساس پتانسیل مناطق نمونهی گردشگری با استفاده از روش تصمیمگیری چند معیارهی تاپسیس. جغرافیا و پایداری محیط, 1391; 2(3): 75-94.