بررسی کشاورزی پایدار و زیرنظامهای آن به منظور شناخت و آگاهی بیشتر از وضعیت این نظامها و تدوین راهبردها و برنامههای مناسب برای نیل به توسعۀ کشاورزی پایدار، اهمیت اساسی دارد. هدف اصلی این تحقیق، مطالعة اثرات تکنولوژیکی طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچهسازی اراضی شالیزاری و ارزیابی میزان موفقیت آن از لحاظ شاخص تکنولوژیکی از نقطه نظر کشاورزان و کارشناسان میباشد. جامعة آماری تحقیق، شامل دو گروه مطالعاتی میباشد. نخست روستاهایی که در اراضی آنها طرح تجهیز و نوسازی و یکپارچهسازی اراضی شالیزاری اجرا شده است و تعداد آنها 9 روستا از دهستان قرهطغان، واقع در بخش مـرکزی شهرستان نکـا است که به عنوان روستاهای هدف تحقیق، جهت ارزیابی طرح در نظر گرفته شده است. گروه بعدی کارشناسانی میباشند که طرح، توسط آنها طراحی یا اجرا شده و یا به شکلی در طرح اجرا شده مسئولیت داشتهاند. دادههای مورد استفاده در این مطالعه، حاصل عملیات میدانی و پرکردن پرسشنامه از کل 260 بهرهبردار در منطقۀ مورد مطالعه و 68 کارشناس متخصص در طرح است. نتایج تحقیق، نشان میدهد که در بعد تکنولوژی بین کارشناسان و بهرهبرداران در مورد میزان موفقیت طرح همبستگی وجود دارد که میزان ضریب همبستگی بعد تکنولوژی 641/0 است.
بوذرجمهری, خدیجه, & انزایی, الهه. (1391). ارزیابی عملکرد تکنولوژیکی طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچهسازی اراضی شالیزاری (نمونة موردی: دهستان قره طغان شهرستان نکا). جغرافیا و پایداری محیط, 2(3), 39-58.
MLA
خدیجه بوذرجمهری; الهه انزایی. "ارزیابی عملکرد تکنولوژیکی طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچهسازی اراضی شالیزاری (نمونة موردی: دهستان قره طغان شهرستان نکا)". جغرافیا و پایداری محیط, 2, 3, 1391, 39-58.
HARVARD
بوذرجمهری, خدیجه, انزایی, الهه. (1391). 'ارزیابی عملکرد تکنولوژیکی طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچهسازی اراضی شالیزاری (نمونة موردی: دهستان قره طغان شهرستان نکا)', جغرافیا و پایداری محیط, 2(3), pp. 39-58.
VANCOUVER
بوذرجمهری, خدیجه, انزایی, الهه. ارزیابی عملکرد تکنولوژیکی طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچهسازی اراضی شالیزاری (نمونة موردی: دهستان قره طغان شهرستان نکا). جغرافیا و پایداری محیط, 1391; 2(3): 39-58.