آجودانی، زهرا؛ مهدیزاده، حسین (1388) زمینهیابی امکان توسعه و ترویج کشاورزی ارگانیک در استان کرمانشاه از دیدگاه کارشناسان کشاورزی، پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، 2 (4)، صص. 73-65.
افراخته، حسن؛ حجیپور، محمد؛ گرزین، مریم؛ نجاتی، بهناز (1392) جایگاه توسعة پایدار کشاورزی در برنامههای توسعة ایران (مورد: برنامة پنجسالة پس از انقلاب)، سیاستهای راهبردی و کلان، 1 (1)، صص. 62-43.
امجدی، افشین؛ محمدزاده، رؤیا؛ باریکانی، الهام (1389). تعیین بازارهای هدف صادرات پسته و خرمای ایران با استفاده از الگوی تقاضای صادرات و روش غربالگیری، اقتصاد کشاورزی و توسعه، 18 (70)، صص. 220-192.
جعفری، فاطمه (1392) کشاورزی ارگانیک و محیطزیست، مجلّة سبزینه، 79، صص. 31-28.
خوشمرام، مژگان؛ شیری، نعمتاله؛ شرفی، لیلا (1393) عوامل مؤثّر بر نگرش کارشناسان ترویج کشاورزی نسبت به کشاورزی ارگانیک، راهبردهای توسعة روستایی، 2 (1)، صص. 90-75.
رجبی، آمنه؛ شعبانعلی فمی، حسین؛ پورآتشی، مهتاب (1392) بررسی مؤلّفههای پذیرش محصولات کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مصرفکنندگان (مطالعة موردی شهر کرج)، علوم و صنایع غذایی، 38 (10)، صص. 43-33.
رضوی، سیّد حسن؛ پورطاهری، مهدی، رکنالدّین افتخاری؛ عبدالرضا (1394) ارزیابی جایگاه توسعة کشاورزی ارگانیک در مناطق روستایی ایران مطالعة موردی: تولیدکنندگان محصولات ارگانیک گواهیشده و در حال گذار، پژوهشهای روستایی، 6 (1)، صص. 45-27.
زارع مهرجردی، محمدرضا؛ خدایی، مرتضی؛ ضیاآبادی مریم؛ فتحی، فاطمه (1394) امکانسنجی کاربرد تکنولوژیهای کشاورزی دقیق در تولید محصول پستة شهرستان رفسنجان از دیدگاه کارشناسان کشاورزی، پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، 8 (3)، صص. 10-1.
ساعدی، حسن (1390) لازمة کشاورزی ارگانیک ضرورتی برای کشور، ماهنامة تحلیلی، خبری و آموزشی، 22، صص. 8-5.
شوکت فدایی، محسن؛ خالدی، محمد؛ صادقی، الهام (1393) بررسی عوامل مؤثّر بر تمایل کشاورزان به کشت محصول ارگانیک در میان گوجهفرنگیکاران استان البرز، تحقیقات اقتصاد و توسعة کشاورزی ایران، 45 (3)، صص. 528-521.
علیبیگی، امیر حسین؛ بینائیان، اکرم؛ زارعی، احسان (1393) واکاوی دانش و نگرش تولید ارگانیک پستهکاران شهرستان دامغان، مجلّة پستة ایران، 1 (1)، صص. 26-11.
فرجزاده، زکریا؛ بخشوده، محمد (1390) بررسی ساختار بازار جهانی پسته با تأکید بر قدرت بازار ایران، اقتصاد کشاورزی و توسعه، 19 (73)، صص. 145-125.
قدیمی، سید علی؛ شعبانعلی فمی، حسین؛ اسدی، علی (1391) بررسی عوامل مؤثّر بر نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی ارگانیک (مطالعة موردی: شهرستان فریدن)، پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، 5 (4)، صص. 80-70.
معروفی، اسماعیل؛ علیپور، شهناز (1392) بررسى عوامل مؤثّر در دستیابى به کشاورزى ارگانیک، ماهنامة تحلیلی، خبری و آموزشی، 5، صص. 42-46.
هاشمی، صدیقه؛ جلالیان، حمید؛ یعقوبی، جعفر (1391) نگرش کشاورزان آبادة طشک نیریز نسبت به کشاورزی ارگانیک، پژوهش مدیریت آموزش کشاورزی، (22)، صص. 91-82.
هاشمینژاد، آذر؛ رضوانفر، احمد (1389) بررسی موانع و مشکلات کشاورزی ارگانیک از دیدگاه تولیدکنندگان محصولات ارگانیک شهرستان روانسر استان کرمانشاه، مجموعهمقالات اوّلین کنگرة چالشهای کود در ایران: نیمقرن مصرف کود، تهران.
یعقوبی، جعفر؛ جوادی، علی (1393) موانع تولید محصولات ارگانیک از دیدگاه کارشناسان جهاد کشاورزی استان زنجان، دانش کشاورزی و تولید پایدار، 24 (1)، صص. 68-57.
یعقوبی، جواد؛ ناصری، امیر (1389) بررسی راهکارهای حمایت از کشاورزان ارگانیککار ایران، اوّلین همایش ملّی کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم، اصفهان، صص. 4-1.
Asadollahpour, A., Pirmoradi, A., Mohammadi, S. (2013) Organic Farming: Status, Challenges and Barriers-An Iranian Perspective, Agri-Food and Applied Sciences, 1 (4), pp. 110-118.
Azami, M., Monavvari Fard, F., Jeyhoni, S., Eydi, S., Reyhani, H., Ghadimi, A. R. (2013) The Analysis of Effective Factors on Non-Accepting of Organic Agriculture Products from the Viewpoint of Agricultural Experts (Case Study: Alborz Province), Journal International Advanced Biological and Biomedical Research, 3, pp. 260-272.
Bartlett, J. E., Koterlik, J. W., Higgins, C. C. (2001) Organizational Research: Determining Appropriate Sample Size in Survey Research, Information Technology Learning, and Performance, 19 (1), pp. 43-50.
Bhatta, G. D., Doppler, W., Ranabhat, A. (2008) Potentials of Organic Agriculture in Nepal. In P. Chaudhary; K. Aryal and D. Tharu (ed.), Proceedings of International Workshop on Opportunities and Challenges of Organic Production and Marketing in South Asia, NPG, Kathmandu, Nepal, pp. 34-46.
Demiyurek, K. (2010) Analysis of Information Systems and Communication Networks for Organic and Conventional Hazelnut Producers in the Samsun Province of Turkey, Journal Agricultural Systems, 103 (7), pp. 444-452.
Justis, R. T ,. Kreigsmann, B. (1979) The Feasibility Study as a Tool for Venture Analysis, Small Business Management, 17 (1), pp. 35-42.
Karki, L., Schleenbecker, R., Hamm, U (2011) Factors Influencing a Conversion to Organic Farming in Nepalese Tea Farms, Agriculture and Rural Development in the Tropics and Subtropics, 2, pp. 113-123.
Kristiansen, P.; Taji, A., Reganold, J. (2006) Organic Agriculture: A Global Perspective, CSIRO Publishing, Australia.
Larsson, M., Morin, L., Hahn, T., Sandahi, J (2013) Institutional Barriers to Organic Farming in Central and Eastern European Countries of the Baltic Sea Region, Agricultural and Food Economics, 1, pp. 1-20.
Lashgarara, F., Ehtesham Majd, S. H., Omidi Najafabadi, M. (2014) The Challenges of Organic Pomegranate Marketing from the Perspective of Paveh Growers, Indian Journal of Fundamental and Applied Life Sciences, 4 (4), pp. 3975-3983.
Nandi, R., Bokelmanna, W., Nithya, V. G., Dias, G. (2015) Smallholder Organic Farmer’s Attitudes, Objectives and Barriers Towards Production of Organic Fruits and Vegetables in India: A Multivariate Analysis, Emirates Journal of Food and Agriculture, 27 (5), pp. 396-406.
Niemeyer, K., Lombard, J. (2003) Identifying Problems and Potential of the Conversion to Organic Farming in South Africa, Paper Presented at the 41st Annual Conference of the Agricultural Economic Association of South Africa (AEASA), October 2-3, 2003, Pretoria, South Africa.
Sharifi, O., Sadati, S. A., Rostami Ghobadi, F., Sadati, S. A., Mohamadi, Y., Taher Tolou Del, P (2010) Barriers to Conversion to Organic Farming: A Case Study in Babol County in Iran, African Journal of Agricultural Research, 5 (16) ,pp. 2260-2267.
Veisi, A., Gholami, M., Shiri, N. (2013) what Are the Barriers to the Development of Organic Farming? Scientific Papers Series Management, Journal Economic Engineering in Agriculture and Rural Development, 13 (3), pp. 321-326.
Wheeler, S (2005) Factors Influencing Agricultural Professionals’ Attitudes Towards Organic Agriculture and Biotechnology, Ecological Economics, 65, pp. 145-154.
Wynen, E. (2004) Conversion to Organic Grain Farming in Australia, Eco Land use Systems, Canberra. ACT, pp. 26-15.